Jump to content


Photo

[ Dev ] not work on tvOS 11


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 emax81

emax81

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 05 June 2017 - 10:47 PM

Hi,

 

there is a beta version on TestFlight of AirVideo : not work under tvOS11

 

 

:(


MacBook Pro (Retina, 15", late 2013)_macOS 10.13 . iPhone 7 Plus_iOS 11 . iPad Pro _iOS 11.  Watch Series 2_watchOS 4 .  tv_tvOS 11 


#2 admin

admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2584 posts

Posted 05 June 2017 - 10:50 PM

I haven't tried ios 11 yet, can you be more specific? What exactly doesn't work?



#3 emax81

emax81

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 05 June 2017 - 11:07 PM

Hi,

 

i not tried on iOS 11 but on tvOS 11 ; I create this video

 

 

https://youtu.be/o6PPCG2DCts


MacBook Pro (Retina, 15", late 2013)_macOS 10.13 . iPhone 7 Plus_iOS 11 . iPad Pro _iOS 11.  Watch Series 2_watchOS 4 .  tv_tvOS 11 


#4 admin

admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2584 posts

Posted 06 June 2017 - 06:00 AM

Out of curiosity, before I'll be able to reproduce this, does it help when you remove the app and reinstall it from appstore?



#5 emax81

emax81

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 06 June 2017 - 06:14 AM

Yes, I try to remove and re-install your app : same problem :(


MacBook Pro (Retina, 15", late 2013)_macOS 10.13 . iPhone 7 Plus_iOS 11 . iPad Pro _iOS 11.  Watch Series 2_watchOS 4 .  tv_tvOS 11 


#6 admin

admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2584 posts

Posted 08 June 2017 - 11:55 AM

I have reproduced and fixed the problem. Update should be submitted for review very soon.



#7 philipca

philipca

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 June 2017 - 04:26 PM

Many thanks for fixing this so quickly.  Air Video HD has been my go-to program and I was sad to find it wouldn't work on the latest TVOS beta.



#8 admin

admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2584 posts

Posted 08 June 2017 - 11:28 PM

The update is approved.



#9 philipca

philipca

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 09 June 2017 - 02:39 PM

Everything works now - thank you.  Interestingly, I did have to manually update the app in the TVOS app store as the automatic update didn't seem to work.  Maybe a beta bug which will be ironed out in future versions.



#10 breather

breather

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 24 June 2017 - 07:48 AM

what about the subtitles issue?



#11 admin

admin

    Administrator

  • Administrators
  • 2584 posts

Posted 25 June 2017 - 08:56 PM

Subtitle issue?



#12 breather

breather

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 10 July 2017 - 07:56 AM

Subtitle issue?

Well... this.

http://forums.inmeth...les-by-default/

 

Oldie but goldie.....






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users